Getgatan 47

Limhamn, Malmö

Limhamn när Limhamn är som bäst. Fastigheten Siljan 10 är en mycket vacker fastighet byggd 1910. Här andas historia. Arkitekturen bjuder ett tidstypiskt utryck med välvda fönster, röd tegelfasad och svarta smidesdetaljer på franska balkonger. Invändigt finns detaljer såsom kakelugnar, stuckaturer, fina spegeldörrar och höga fönster med fantastiskt ljusinsläpp.

Getgatan 47, Limhamn

Renovering

Karyd Fastigheter AB förvärvade fastigheten 2016 och sedan dess har huset genomgått en övergripande renovering i syfte att återställa ursprungliga kvalitéer och charm. Med respekt för fastighetens historia har kök och badrum nu uppgraderats och ny fiberteknik installerats.

Lägenheter med uteplatser

I huset återfinns sex-, fem- och trerumslägenheter. Samtliga lägenheter har sina egna uteplatser i den villaliknande trädgården.

Omgivning

Fiskeläget Limhamn har utvecklats till en modern stadsdel, utan att vare sig genuinitet eller bykänsla gått förlorad. Här återfinns de gamla kvarteren av fiskarnas gathus inbäddade i stockrosor och havsluft jämte kommers och modernt dagligutbud. Fastigheten på Getgatan 47 har med sin lokala adress närhet till all Limhamns service, skolor och småbutiker. Limhamn erbjuder med sin ”staden i staden-känsla” och fina läge ett boende med närhet till havsbad, småbåtshamn och gröna ytor. Bykänslan till trots ligger Malmö city endast inom 10 minuters räckhåll.